Pagina's

Contact info

Social media

Locatie

Home

Particulier

Route

Contact

Disclaimer

Telefoon: 0180-622077

E-mail: Info@dwadministratie.nl

Henry Dunantlaan 1
2992 KP Barendrecht

Disclaimer

 

Gebruik van informatie die via deze website is verkregen, is voor verantwoording van de gebruiker. DW Administratie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade door eventuele onvolledige of onjuiste informatie die via deze website, of sites buiten ons domein, wordt gevonden.

 

Informatie

DW Administratie gebruikt deze website voor het geven van informatie over haar bedrijf, de diensten en de producten. We letten op het weergeven van actuele en correcte informatie. Ziet u iets op de site dat onjuist is? Laat het ons weten via ons contactformulier. We passen de site dan zo snel mogelijk aan.

 

Inhoud en rechten

Alle teksten en afbeeldingen op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Het auteursrecht van teksten en afbeelden van derden ligt bij deze personen. Kopiëren van deze site of gedeelten ervan is toegestaan, als vooraf schriftelijke toestemming van DW Administratie is verkregen.

 

Privacy

De content op de site wordt zorgvuldig geselecteerd. Wie meent dat ondanks dat de site inbreuk pleegt op zijn of haar privacy, kan dat melden via ons contactformulier. We verhelpen het probleem dan zo snel mogelijk.

 

Linken naar deze site

Gebruikers van de website van DW Administratie zijn vrij om een link aan te brengen tussen deze en de eigen site. Op te nemen link: https://www.dwadministratie.nl

  • DW Administratie Kantoor Barendrecht Disclaimer